Kategorier
Nyhet

JULEHILSEN FRA STYRELEDER

For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste. Jes. 9:6

Profetien ble skrevet ned av Jesaja, flere hundre år før Jesus ble født. Og da Jesus begynte sin voksne gjerning, sa han klart fra til sin samtid hvilke rike han skulle skape, ikke først og fremst på denne jorda, men i himmelen. Likevel har han bedt oss gå ut å gjøre denne verden til et bedre sted for oss ALLE. De som er alene, de som sulter, sitter i fengsel, er syke.

Dere som gir til vårt arbeid på Filippinene, gjør oss i stand til å gjøre denne verden bedre for de som i utgangspunktet var fratatt alle muligheter til et verdig og rikt liv. Som har lidt under årtider med vanstyre og korrupsjon og er født uten verken sølvskje i munnen eller penger på bok.

Koronaåret 2020 har vært spesielt på mange måter. Ingen av oss i styret har blant annet vært på Filippinene siden mars. Men vi har fantastiske lokalt ansatte som har stått i arbeidet og kjempet mot både pandemi, naturkatastrofer og de daglige slagene i en vanskelig hverdag.  Vi er også disse stor takk skyldig for at vi har kunnet opprettholde arbeidet i alle våre virkegreiner.

Jeg vil derfor sende en STOR TAKK både rundt i Norge og ut til Filippinene, og ønske oss alle en riktig god jul og et nytt år fullt av gode gjerninger og flotte resultater av vårt arbeid!

Julehilsen fra Jostein
styreleder

Tekstboks:       Julehilsen fra Jostein, Styreleder