Kategorier
Nyhet

– Alle er like verdifulle

Kjære venner og støttespillere!
Det er nå et drøyt år siden jeg siste gang var i Manila. Det var en stor glede for meg å få være med å åpne 2. etasje på sykehuset «Barmhjertighetens hospital», og se drømmen om et behandlingstilbud til de aller fattigste gå i oppfyllelse. Det var også veldig stort å få møte alle våre filippinske medarbeidere som jeg er glad i og som står på for å skape et bedre liv for dem som trenger det aller mest. Jeg er nå hos dem i tankene, og hos dere alle som har bidratt til at vårt arbeid hjelper så mange.
Jeg møtte mange av dere på inspirasjonsmøtet som vi hadde i Langesund i forkant av Skjærgårdssang i august i år. Det var godt å oppleve den store interessen og entusiasmen for vårt felles hjelpearbeid, og de mange ideene som kan bringe arbeidet videre.

Min situasjon er nå slik at jeg bare kan følge med fra sidelinjen. Mitt håp og min bønn til Gud er at arbeidet i Ma-Ma Children`s Center of Norway skal blomstre og nå stadig flere vanskeligstilte mennesker. Jeg vet at dette også gjelder vårt styre, som med formann Jostein i spissen skal bringe arbeidet videre. Den største utfordringen nå er å få alt på plass slik at sykehuset kan komme i drift, og penger til å behandle pasientene. Min drøm har vært å hjelpe de fattige og syke som ikke har råd til å betale den enkleste helsehjelp. Vi vet at mange risikerer å dø fordi de ikke får behandling. Et eksempel er fangen med blindtarmbetennelse som du kan lese om i dette nyhetsbrevet. I dette landet er de fattiges liv lite verd. Vi ønsker å vise at alle er like verdifulle, uavhengig av hva man har å betale med.

Kjære venner og støttespillere: Det er dette vi kalt til å gjøre til virkelighet. Jesu ord er ikke til å misforstå: «Det dere har gjort mot en av disse mine minste små, det har dere gjort imot meg». De fleste av oss som bor i Norge har overflod av goder, og det skal vi glede oss over. Men vi har også alle muligheter til å dele med dem som ikke har det så bra som oss. Del rikelig med deg denne julen!.
Rachel Trovi

Med denne hilsenen fra Rachel ønsker styret alle våre støttespillere en riktig god jul!

Rachel Trovi i Manila i november 2013
Rachel Trovi i Manila i november 2013

Rachel Trovi i Manila i november 2013
Rachel Trovi i Manila i november 2013