Stor gave fra KW-russen

Flott oppslag i avisa Kvinnheringen 12.juni 2019 av Jonn Karl Sætre. Russen gir kr.40.000 til MaMa Children, som er overskuddet etter årets russerevy. Glade givere og en glad representant for styret. Fantastisk ungdom.  

Read More


Vi møtes på Skjærgårdssang i Langesund

       Invitasjon til kontaktmøte lørdag 10.08.2019. Styret i MMCCN vil ha "stand" under Skjærgårdssang 09. og 10. august, og inviterer samtidig til hyggelig samling lørdag kl.12, i Skoglia 14, Langesund. Det er like i nærheten av Skjærgårdshallen. Påmelding til Jostein Gjærum, e-post: jostein@gjarum.net eller sms/ tlf 91567400 innen utgang av juli.   Invitasjon til kontaktmøte lørdag 10.08.2019

Read More


Ansiktsløftning for MaMa Rachels Hospital Of Mercy

MaMa Rachels Hospital Of Mercy var malingsslitt og preget av vær og vind. Nå fremstår sykehuset i ny drakt etter en stor "ansiktsløftning" som ble mulig takket være den store gaven fra Jotun Filippinene. Tusen takk Jotun!

Read More


Vellykket arrangement og konsert på Moster 25.05.19

Velgjerningskonserten på Moster lørdag 25 mai, ble en stor opplevelse, både for tilreisende og fastboende ute ved havet mot vest.  Salen var fullsatt av forventningsfulle mennesker, der nydelig sang og musikkinnslag stod i kø.  Hovedaktørene i konserten var mannskoret Havdur og pianisten Andrè Eide. Konserten ble ledet av Solveig Gudmundsen som var initiativtaker, og som fikk samlet så mange dyktige aktører. Kunstneren Reidar Kolbrek fra Vinje, solgte egne malerier til inntekt for MaMas. Ingen av aktørene tok honorar for sin deltakelse, og arrangementet ...

Read More


Bli med MAMA på Pilgimsferd til Moster 24.- 26.mai 2019

Program norsk Mama Children Center of Norway (Mamas)og LB Tur Telemark har gleden av å invitere sine støttespillere og venner til Vestlandstur med masse sang- og musikk i Moster Amfi. Påmelding til LB Tur innen 30.03.19 tlf. 35996555 eller på e-post: lbtur@lbtur.no Pris: kr.3250, tillegg for enkeltrom kr.650,- Folk som bor i nærområdene til Moster, og som kommer til lørdagens arrangement fra kl. 14.00, kan melde seg på til Solveig B. Gudmundsen tlf. 926 32 555  eller e-post: solveigbgud@gmail.com, innen 01.04(grunnet servering før og etter konserten), ...

Read More


Teknisk team fra Filippinsk Jotun på befaring ved MAMA RACHELS HOSPITAL OF MERCY

18.01.19 kom «Tecknical team» fra Jotun og hadde møte med påfølgende befaring av MaMa Rachels Hospital Of Mercy. Sykehusets ledelse og vaktmester, samt 2 norske representanter fra det norske styre var tilstede. I første omgang vil MMRHM få maling og utstyr til oppmaling av sykehusets ytre vegger. Plan for oppstart av maling er mars 2019. De tre representantene fra Jotun var svært interessert i MaMas arbeid, og fikk omvisning i Håpets Havn. Det lover godt for fremtidig samarbeid med Jotun.

Read More


Jotun gir storslått gave til MAMA RACHELS HOSPITAL OF MERCY

13. desember melder Sandefjord Blad at MAMA RACHELS HOSPITAL OF MERCY har fått en stor  gave av det Sandefjordbaserte malingkonsernet Jotun. Norske styremedlemmer fra MAMA CHILDREN`S CENTER OF NORWAY og filippinsk ledelse, hadde møte med representanter fra den nystartede Jotun fabrikken på Filippinene. Dette resulterte i den storslåtte gaven av maling og utstyr. (Foto: Hege Norøm/ Baptist.no)

Read More


Barmhjertighetens hospital trenger ambulanse!

Annonse Varden nov 2018 Les annonsen Telemarksavisen Varden sponset 30 november 2018. Barmhjertighetens hospital, MAMA RACHEL`S HOSPITAL OF MERCY har stort behov for en sykebil. Takk til alle dere som sender penger til dette prosjektet.

Read More


Risdyrking og banantre på sykehustomten

I 2018 ble det opparbeidet rismark på sykehustomten. Stort forarbeid med vannboring og opparbeiding av jorden. Det hadde ikke vært mulig uten gode sponsorer, men det har gitt resultat. Innhøstingen har til nå gitt over 100 sekker ris på 2 innhøstinger, og vi håper på en tredje innhøsting i 2018. Det er ca. 200 banantre. Det betyr reduserte utgifter i matbudsjettet og arbeid for lokale arbeidsfolk.

Read More


Besøk av Dr. Calmas

I oktober 2018 kom legeekteparet Marlisa og Noel Calma til Norge. Marlisa Calma er direktør på MAMA Rachel`s Hospital of Mercy, og Noel er i spesialiseringsforløp for å bli kirurg. Deres største ønske var å få hilse på Rachel Trovi, kvinnen som har gitt så mye av sitt liv for å hjelpe vanskeligstilte mennesker på Filippinene. Ønsket ble oppfylt, og de fikk hilse på Rachel, ved å ta en avstikker til Norge på hjemveien etter en legekongress i Berlin. Dr. Calmas brenner for å videreføre Rachels visjon, og å få sykehuset utvidet med operasjonsstue og ...

Read More