Kategorier
Nyhet

Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen, begge billedkunstnere og projektmagere bag Kunst med børn i Verden, rejste i februar 2016 til Filippinerne for at lave udsmykning af børnehjemmet i Cavite, MaMas.

Vi havde nogle skønne dage sammen med børnene, som var veldig optaget af  maleriet. Det blev til 2 indendørs og 2 udendørs udsmykninger samt udsmykning af børneafdelingen på sygehuset.
Mens vi var på børnehjemmet deltog vi i MaMas arbejde med uddeling af tøj, medicin, mad og andet i området Tanza og opdagede her en verden, hvor folk boede i lossepladsbyer og de fleste børn ikke kom i uddannelse.
Vi besluttede derfor at lave et kunstprojekt i 2017 i Tanza som på sigt skal generere skoleuniformer og hermed uddannelse for børnene her.
Da vi rejser for egne midler, laver vi gennem året forskellige udstillinger som sætter fokus på vores rejser samt på MaMas arbejde, og har i den forbindelse været i Langesund i september med en pop up udstilling, hvor overskuddet fra udstillingen udelukkende var til fordel for børnene på Filippinerne.
Vi glæder os meget til at vende tilbage i februar og gense børnene og Gunhild.
Har du lyst til at se mere om vores arbejde med børnene på MaMas, så følg os på Facebook: Kunst med børn i Verdenimage[1] (2)image[1]20160701_111128 - Kopi